JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Akut behov av familjehem

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Akut behov av familjehem

Publicerad 09 april 2021

Att vara familjehem är ett engagemang som kräver både tid och tålamod men ger också mycket glädje. Som familjehem tar man emot ett barn som en familjemedlem, för att i föräldrars ställe vårda och fostra barnet under en kortare eller längre tid. Familjehemmet tar hand om barnets hela omvårdnad.

Ett uppdrag som familjehem involverar hela familjen. Yttre omständigheter spelar inte så stor roll. Du kan vara gift, sambo eller ensamstående. Du kan bo på landet eller i stan, i hus eller i lägenhet. Det vi söker är vanliga familjer med trygga och stabila vuxna som har tid och tålamod för ett barn. Det är alltid barnets behov som står i centrum.

Här finns mer information om familjehem:

https://www.laholm.se/stod-och-omsorg/barn-unga-och-familj/familjehem-/

https://familjehemsverige.se/

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 9 april 2021