JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Andreas Meimermondt föreslås bil ny tillförordnad chef för samhällsbyggnadsförvaltningen

Eldningsförbud

Eldningsförbud i Laholms kommun och i hela Halland från 1 juni 15.00

Läs mer om vad som gäller vid eldningsförbud 

Fire ban In the municipality of Laholm

Verbot der Verbrennung In der Gemeinde Laholm besteht derzeit ein Feuerverbot.

Please refer to www.laholm.se for updates and information.

Andreas Meimermondt föreslås bli ny tillförordnad chef för samhällsbyggnadsförvaltningen

Publicerad 11 maj 2023

Laholms kommunstyrelses ledningsutskott föreslog i veckan Andreas Meimermondt, chef för kultur- och utvecklingsförvaltningen som tillförordnad chef för samhällsbyggnadsförvaltningen från den 1 augusti till och med den 31 december 2023.

Niklas Wilssons uppsägning från tjänsten som chef för samhällsbyggnadsförvaltningen, ledde fram till förslaget att Andreas Meimermondt blir tillförordnad för uppdraget. Förslaget ligger ute för facklig samverkan till och med måndag den 15 maj och beslut fattas i kommunstyrelsen den 16 maj. Om förslaget går igenom kommer Andreas parallellt behålla uppdraget som chef för kultur- och utvecklingsförvaltningen.

– Andreas är en väl inarbetad chef i kommunen, med ett gott ledarskap som får en drivkraft framåt i organisationen, säger Ove Bengtsson (c), kommunstyrelsens ordförande. 

Många samhällsbyggnadsfrågor i vår vardag

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av tre verksamheter med sammanlagt sju enheter med verksamhet bland annat inom miljö- och avfall, byggnad och måltid. 

– Det ska ju först till ett beslut, men vid tanken på att tillträda tjänsten som tillförordnad, så ser jag fram emot att tillsammans med chefer och övriga medarbetare sätta mig in i den verksamhet som bedrivs inom ramarna för samhällsbyggnad. Det är många frågor som Laholms invånare berörs av dagligen och som ligger väldigt nära oss alla i vår vardag. Att få möjlighet att under hösten fortsätta det goda arbete som redan görs skulle vara spännande, säger Andreas Meimermondt.

I sitt ordinarie uppdrag som chef för kultur- och utvecklingsförvaltningen kommer Andreas fortsatt att jobba för att övergången i kommande organisationsförändring sker på ett sätt som blir så bra som möjligt för samtliga medarbetare och verksamheter.   

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 11 maj 2023