JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Digitalt vårnummer av Kultur & Fritid ute!

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Digitalt vårnummer av Kultur & Fritid ute!

Publicerad 05 mars 2021

I tidningen kan du läsa om alla evenemang som kommunen är med och anordnar.

Den kommunala tidningen ”Kultur & Fritid” skickas ut till samtliga hushåll i Laholms kommun fyra gånger om året. I tidningen kan du bland annat läsa om Teckningsmuseets utställningar, Kulturskolans kurser, bibliotekets föreläsningar, teaterns konserter, Folkhälsocentrums öppettider och alla tillfälliga kulturevenemang som kommunen är med och anordnar runt om i bygden.

Med anledning av alla programändringar som coronapandemin kräver har vi valt att göra vårnumret helt digitalt. Det blir enklare att uppdatera informationen helt enkelt. Ni som bor i kommunen kommer med andra ord inte få hem ett exemplar av ”Kultur & Fritid” i brevlådan den här gången. Vi hoppas att det är okej.

Länk till tidningen på visitlaholm.se

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 5 mars 2021