JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Ny hållplats för skolskjuts till elever åk 7-9 Skummeslövstrand

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Ny hållplats för skolskjuts till elever åk 7-9 Skummeslövstrand

Publicerad 29 april 2021

Från och med nästa läsår hänvisas elever i årskurs 7-9 boende i Skummeslövstrand till en uppsamlingsplats vid Axels väg för skolskjuts till och från Våxtorpskolan.

Elever i årskurs 7-9 boende i Skummeslövstrand har tidigare fått information om att skolskjuts till Våxtorpskolan från och med nästa läsår skulle ske från hållplats i Skottorp. Kommunen har därefter fått in ett flertal synpunkter på avståndet mellan Skummeslöv och den tilltänkta hållplatsen i Skottorp.

I samarbete med Hallandstrafiken har olika alternativ setts över för att få fram en lösning som även innebär så liten påverkan som möjligt på skolskjutsen i övriga delar i kommunen.

Elever i årskurs 7-9 i Skummeslövstrand kommer att hänvisas till en uppsamlingsplats vi Axels väg. Vid denna hållplats sker av och påstigning för skolskjuts till Våxtorpskolan. Efter ansökan om skolskjuts tas beslut om rätten till skolskjuts samt vilken hållplats skolskjuts erbjuds ifrån. Individuella skolskjutsbeslut för samtliga elever i kommunen beräknas skickas ut runt skolavslutningen.

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 29 april 2021