JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2009 / Laholms miljökontor bäst i länet

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Laholms miljökontor bäst i länet

Publicerad 10 juni 2010

Kan känna sig stolt. Enligt allmänheten har miljöchef Torsten Kindt länets bästa miljötjänstemän

Personalen på miljökontoret i Laholms kommun har all anledning att känna sig stolt. För andra gången är de bäst i Halland när allmänheten gett sin syn på hur man upplevt den faktiska kontakten med kontoret.

-Vi är angelägna om att göra ett bra jobb. Nu har vi ett kvitto på att vi också gör det, och det känns bra, säger miljöchef Torsten Kindt.

Vilken bild har de som på ett eller annat sätt varit i kontakt med miljö- och hälsokyddskontoren i länet?

På uppdrag av länets sex miljökontor lät Region Halland undersöka detta för två år sedan. Ett slumpmässigt urval av personer som varit i kontakt med kontoren fick svara på en enkät. Inledningsvis ombads de ange vad som är viktigast för dem, exempelvis goda kunskaper, bemötande och tydlig information. Därefter svarade de på om informationen var tydlig, hur de bemötts och tjänstemännens ämneskunskaper.

Fanns det en schablon om långsam handläggning med dryga byråkratiska tjänstemän, så sköts den i sank. Bilden var den rakt motsatta. Flertalet var nöjda med såväl bemötande som tjänstemännens ämneskunskaper. De ansåg att den information som getts var bra och de var nöjda med ärendets handläggning.

Bäst igen

I april i år upprepades undersökningen med exakt samma frågor. Och än en gång upplevs miljökontorets personal i Laholm som bäst i länet. På nästan samtliga frågor ligger kontoret i topp.

-Vi är angelägna om att göra ett bra jobb, att bemöta personer som kontaktar oss på bästa sätt, att vara tydliga och besitta gedigna ämneskunskaper, säger Torsten Kindt.

Han framhåller också att handläggarna på miljökontoret är erfarna, att de jobbar nära varandra och att de skapat ett bra team.

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Lars Ingemarson
Sidan granskad den 22 juli 2010