JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2010 / Framgångsrika elever

Framgångsrika elever

Publicerad 26 mars 2010

Eleverna på Osbecksgymnasiet tog hem flera titlar i Region Hallands tävling om Ung företagsamhet.

Bäst i Halland på Ung företagsamhet. När Region Halland för en tid sedan arrangerade regionfinal tog elever på Osbecksgymnasiet hem flera titlar i mästerskapet.

Inom Ung företagsamhet tävlas det i 14 grenar. Osbecksgymnasiet vann fyra av dessa i kamp med närmare 25 andra gymnasieskolor. Eleverna på Osbeck vann i bästa innovation, bästa vara, bästa företag och bästa monter. Men inte nog med det. Eleverna på skolan knep också flera andraplatser: bästa säljare, bästa monter, bästa logotyp, och bästa företag.

Tävlar på Älvsjömässan

För tre av företagen väntar fortsatt tävlande. Ice-pipe, som vann kategorin bästa företag, ToSocks, som knep segern i bästa monter och Cell-It, som blev tvåa i bäst företag och bästa logotyp, åker till UF-mässan i Älvsjö den 10-11 maj. Här ställs de mot resten av Sveriges bästa UF-företag.

Osbecksgymnasiet har under många år erbjudit eleverna att starta och driva egna företag under utbildningstiden. Under årens lopp har UF-verksamheten kommit att omfatta allt fler program. Idag bedrivs denna på: el-, fordons-, hotell och restaurang-, produktionstekniska-, samhällsvetenskapliga- och teknikprogrammet.

 

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 29 december 2011