JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2011 / Diskussion om framtidsfrågor

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Diskussion om framtidsfrågor

Publicerad 11 november 2011

Intresset för att diskutera framtidsfrågor var ganska stort när Laholms kommun bjöd in kommuninvånarna till tre platser, Knäred, Laholm och Mellbystrand, för att få deras synpunkter på hur kommunen bäst kan utvecklas och vad de vill prioritera. Boende och kollektivtrafik gavs en framträdande plats på samtliga orter.

I början av nästa år tar kommunfullmäktige ställning till Laholms kommuns vision och mål för kommande fyra år. Ställningstagandet blir en viktig ledstjärna för politikerna i deras fortsatta ambition att utveckla kommunen. Kommuninvånarnas synpunkter på vad kommunen bör lägga mest krut på inför framtiden, är en viktig del inför beslutet.

- Vi fick en hel del synpunkter som vi tar med oss i vårt fortsatta arbete, säger kommunrådet Per Asklund (M), som var i Mellbystrand för att lyssna till de kustboendes åsikter om framtida satsningar.

- Kommuninvånarna tog möjligheten att påverka oss politiker och vi fick många bra diskussioner på orterna, fortsätter han.

På samtliga platser fanns företrädare för kommunledningen. Oavsett ort fanns ett starkt engagemang för att utveckla kommunen på bästa sätt. När mötena var slut listades de många synpunkterna.

Klicka på länken till höger för att ta del av sammanställningen.

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Lars Ingemarson
Sidan uppdaterad den 28 december 2011