JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2011 / Familjeår 2011

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

2011 ett år för familjen

Publicerad 14 mars 2011

Att vara tillsammans över åldersgränser

2011 ett år för familjen

Dagens familjer ser kanske inte ut på samma sätt som de gjorde förr, men oavsett om det är mamma, pappa, barn, ensamstående förälder med barn eller två mammor/pappor med barn, så är familjen oerhört viktig för de allra flesta. Ytterligare en viktig roll har alla mor- och farföräldrar. Därför har Folkhälsorådet valt att lyfta fram familjen lite extra under 2011.

Att ha en bra relation till sin partner, att ha verktyg för att hantera föräldrarollen och att göra roliga saker tillsammans är tre viktiga byggstenar för att en barnfamilj ska trivas och må bra tillsammans. Vecka 9 sker startskottet för Familjeår 2011 i Familjeår 2011Laholm. Då lanseras nya sidor på Laholm.se som riktar sig särskilt till familjer. Där kommer det att samlas information om allt från enklare vardagstips som är helt gratis till aktiviteter och föreläsningar. Dessutom samlas information om vart man kan vända sig om man behöver professionellt stöd i sin relation eller som förälder.

Att hitta rätt

Aktiviteter

  • Vad kan jag och min partner göra en barnfri kväll eller kanske en söndagsförmiddag?
  •  Finns det någon rolig aktivitet för mig och min tonårsdotter, eller med min 3 åring, eller med mitt barnbarn?Citat från Astrid Lindgren
  • Stöd som par och som förälder
  • Hur håller man kärleken levande, hur skapar man tid tillsammans?
  • Hur kommer man vidare när man kört fast och det mesta har låst sig i relationen?
  • Hur sätter jag gränser för min 4 -åring, hur kommunicerar jag med min tonåring, hur tänker och gör andra föräldrar?

För mer information

Låter det intressant? Gå in på www.laholm.se och håll utkik efter symbolen med händerna, den leder till mer information eller aktiviteter med koppling till Familjeår 2011.

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Lars Ingemarson
Sidan uppdaterad den 28 december 2011