JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2011 / Laholm stack ut

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Laholm stack ut på tillväxtdag

Publicerad 18 mars 2011

Med de omtalade tänkarhattarna i montern presenterade Laholms kommun sig på tillväxtdagen i Halmstad.

Att våga sticka ut. Det var temat på tillväxtmässan i Halmstad, och det tog Laholms kommun verkligen fasta på i sitt upplägg och sin medverkan.

Med Hallands vassaste företagskommun, en ”sylvass” vuxenutbildning i Lärcentrums regi och den bästa produktionsutbildningen i Halland genom Osbecksgymnasiet, visade Laholm upp sig i Halmstad Arena.

I kommunens gröna monter diskuterades utbildningsmöjligheter för vuxna och Osbecksgymnasiets program liksom näringsliv och tillgång till industrimark. I montern fanns även Laholms mångomtalade tänkarhattar. Förutom den visuella upplevelsen användes några av de färgglada huvudbonaderna i en liten tävling. Sara Thulin lyckades bäst med att kasta hattarna och få dem att fastna på en krok. För det belönades hon med delikatesslådan ”Smaker av Laholm”.

Hattarrangemanget föll i god jord hos juryn. Laholm kom två i tävlingen om bästa aktivitet i montern.

Läs mer om tillväxtdagen i Hallandsposten »

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Lars Ingemarson
Sidan uppdaterad den 28 december 2011