Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2011 / Skolmatsedel i telefonen

Klass 3-varning för höga flöden i Lagan

SMHI har utfärdat klass 3-varning för Lagan från biflödet Bolmån, sjön Kösen, ner till mynningen i havet

Klass 3-varning innebär extremt höga flöden i vattendrag på en nivå som uppkommer i snitt vart femtionde år. Medför allvarliga översvämningsproblem.
Läs mer här:

 

 

Skolmatsedel i telefonen

Publicerad 19 september 2011

Kanske händer det ibland att kvällsmaten är densamma som serverats i skolan. Framöver blir det lättare att undvika detta. Med hjälp av applikationen Skolmaten får föräldrar snabb information om vad deras barn serverats i Laholms kommuns skolrestauranger.

Applikation för skolmatsedelMöjligheten öppnas för dem som har som har en så kallad smart telefon. Via applikationen kan föräldrar hålla koll på matsedeln flera veckor i förväg.

Applikationen är gratis och enkel att ladda ner. För dem som har iPhone finns denna i Appstore, för dem som har Samsung, HTC, Sony Ericsson m fl i Android market och för dem som har Nokia i Ovi Storel och MeeGo.

När tillbehöret laddats ner går man vidare till Laholms kommuns matsedel.

Fler möjligheter

Men det finns också andra möjligheter att ta del av skolmatsedeln. Föräldrar kan gå in på webbadressen, www.dinskolmat.se, och därefter välja skola. Lägger man adressen under fliken ”Dina favoriter” i datorn underlättas åtkomsten ytterligare.

Givetvis finns också matsedeln på Laholms kommuns webbplats, www.laholm.se. Skriv skolmat i sökrutan för att snabbt komma till aktuell sida.

För ytterligare information kontakta:

kostchef Eva Ahlgren
Tfn: 0430-154 05
E-post: eva.ahlgren@laholm.se

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Lars Ingemarson
Sidan uppdaterad den 28 december 2011