Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2012 / Företagsträffar på lunchtid

"Näringsrika luncher" - ny träfform för företagare

Publicerad 24 januari 2012

Tillsammans med Offensiva Laholm öppnar Laholms kommun dörren för än fler företagsträffar över en bit mat. De mångåriga frukostträffarna kompletteras nu med ”Näringsrika luncher”.

Den första lunchen arrangeras torsdagen den 26 januari på Strandhotellet i Mellbystrand och följs av ytterligare fyra under 2012. Även dessa förläggs utanför centralorten Laholm.

- Det har varit ett önskemål från företagen att sprida träffarna geografiskt i kommunen, säger näringslivssekreterare Fredrik Swärdh.

Varje träff har sin särskilda värd och en mini-expo. Här ges företagare möjligheten att presentera sig själva och sina produkter eller tjänster.

Länk

Pia Wahlström är ordförande i Offensiva Laholm. Hon understryker att en av föreningens viktigaste uppgifter är att vara en länk såväl mellan företagen som mellan företagen och andra samhällsaktörer samt till kommunen.

- Framför allt företagsträffarna kan upprätta dessa länkar med möjlighet till nätverksbildning, att skapa nya kontakter och förmedling av kunskap med det övergripande målet att gagna affärsnyttan, säger hon.

Eget önskemål

Tillkomsten av luchträffarna är en frukt av företagarnas egna önskemål för att få fler tillfällen att mötas. En ”näringsrik” lunch ska bestå av ett intressant föredrag för målgruppen med möjlighet att prata med varandra i mini-expon. Och givetvis god mat.

Under torsdagens träff på Strandhotellet i Mellbystrand medverkar också organisationen Företagarna.

Läs mer om programmet för den första lunchträffen »

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Lars Ingemarson
Sidan uppdaterad den 24 januari 2012