Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2012 / Tomt- och husvisning

Tomt- och husvisning på Glänningesjöområdet i Laholm

Publicerad 30 maj 2012

Nu startar försäljning av etapp 2, kvarteret Betan. Området omfattar ett 30-tal  tomter i storleksordningen 800 till 1 200 kvadratmeter.

Visning lördagen den 2 juni klockan 11.00 – 15.00

Kommunen visar i samarbete med hustillverkarna Noabhus, Fiskarhedenvillan, Zipphouse, Älsvbyhus samt Danfors Fastighetsförmedling det nya bostadsområdet Betan på Glänningesjöområdet. Under lördagen kommer personal att finnas på Glänningesjö förskola och Glänningeskolan för visning och presentation av verksamheterna. Allt finns på promenadavstånd från tomtområdet. Vi bjuder på kaffe och en spännande tävling där det finns möjlighet att bli ägare till kommunens sommarstol.

Nära till allt

På Glänningesjöområdet bor du nära till det mesta, eller vad sägs om några minuters promenad till den helt nybygda förskolan. Efter ytterligare någon minuts promenad är du framme vid Glänningeskolans lågstadieskola. På 5 minuter når du servicebutiken Örelids livs och centrum inom tio minuter på säkra cykelvägar. Området ligger nära riksväg 24 och Laholms järvägsstation med goda förbinelser norrut och söderut..

Upplev och göra

På fritiden väntar dig ett aktivt friluftsliv. Här finns Glänningesjö som inbjuder till härliga bad sommartid. För den som gillar promenader finns fantastiska vandringsmöjligheter runt Glänningesjö och utmed Lagan slingrar sig Hälsans stig. För barnen finns fotbollsplaner precis utanför tomten och lekplatserna är flera. På cykelavstånd finns Folkhälsocentrum som förutom simhall har gym och idrottshallar som rymmer ett stort utbud av föreningar och aktiviteter, allt från handboll till bodypump och friidrott. Här lever du helt enkelt ett aktivt liv med hög livskvalitet.

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Lars Ingemarson
Sidan uppdaterad den 30 maj 2012