JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2012 / Turistbyrån på TUR-mässan

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Turistbyrån på TUR-mässan

Publicerad 21 mars 2012

Dynstugor i Mellbystrand

Nu är det hög tid att planera sommarens resor, upplevelser och aktiviteter. Laholms turistbyrå har därför packat med sig det bästa av kommunen och visar upp ett Laholm i miniatyr på årets TUR-mässa, den 22-25 mars på Svenska Mässan i Göteborg.

Laholms kommun har mycket att erbjuda. Här finns en gemytlig småstadsidyll, öppna landskap, djupa skogar och inte minst Sveriges längsta sandstrand. På TUR-mässan visar turistbyrån vägen till alla dessa smultronställen.

Stranden profileras lite extra och besökaren får en försmak av en sommardag vid havet med små stugor i det vackra dynlandskapet.

Aktiva familjen

- Under sommarmånaderna är den aktiva familjen den största målgruppen med stranden och det rika friluftslivet som de stora dragplåstren för att besöka Laholms kommun, säger turistchef Monica Fransson.

Även övriga halländska kommuner är representerade med fokus på bland annat sol, bad, konst, kultur och evenemang.

- För att bli starkare och locka fler besökare till vår kommun och Halland, är det viktigt att samarbeta över kommungränserna, säger turismsamordnare Maria Nilsson.

Pratas om Laholm

På TUR-mässan får besökarna information och tips om besök- och utflyktsmål, aktiviter och upplevelser liksom mysig shopping och charmigt boende. Och just nu pratas det mycket om Laholm. För det kan väl knappast ha undgått någon att filmen ”Kvarteret Skatan åker till Laholm” visas runt om i landet på biodukarna, en gratisreklam som kommunen kan surfa vidare på.

Tillsammans med Vallåsens värdshus är Laholms turistbyrå värd för montern. Dessutom är Destination Hallandsås och Ulvereds Hjorthägn på plats för att berätta om kommunens mångfald.

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kontrollord: QRU
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Lars Ingemarson
Sidan uppdaterad den 21 mars 2012