JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2013 / Kustrestaurang i White Guide

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Bibehöll plats i nationell restaurangguide

Publicerad 05 mars 2013

För andra året i rad finns Strandhotellet i Mellbystrand i den nationella restaurangguiden White Guide.
- Att hamna i guiden är liktydigt med att tilldelas en kvalitetsstämpel av rang. Det är ett mått på att vi har god mat, trevlig miljö och bra service, säger Andreas Toresson på Strandhotellet.

Varje år testar representanter för White Guide närmare 800 restauranger i Sverige. Oaviserat dyker de upp på krogarna för att bedöma service, miljö och mat. Bedömningen grundas främst på mjuka värden, uppger Andreas Toresson, och nämner miljön i restaurangen, vilka råvaror som används och hur maten läggs upp och serveras.

- Med en plats i White Guide underlättas givetvis marknadsföringen. För allt fler känner till denna nationella restaurangguide och vad den står för. Dessutom kan vi få gäster som sett oss i guiden och blir nyfikna på oss. I fjol hade vi tio sådana sällskap, säger Andreas Toresson.

En gång om året samlas restaurangbranschen till en galakväll i Stockholm för att tillkännage Sveriges bästa restauranger och vilka som hamnat i White Guide. Årets ceremoni hölls på måndagskvällen.

Tio Hallandskrogar

Förutom Strandhotellet finns ytterligare nio krogar från Halland i restaurangguiden. Andreas Toresson är övertygad om att fler från Laholms kommun skulle kunna hamna där.

- Det finns en dold potential inom restaurangnäringen i Laholms kommun. Med rätt satsning kan denna utvecklas på ett mycket positivt sätt, säger han.

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kontrollord: 7F4
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Lars Ingemarson
Sidan uppdaterad den 5 mars 2013