JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2013 / Pristagare i fullmäktige / Personalstipendium

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Städ tog hem nytt pris

Det första personalstipendiet gick till städavdelningen. Priset mottogs av Birgitta Magnusson, Inger Törnqvist och Karin Tuvesson.

Årets personalstipendium: Städavdelningen inom teknik- och serviceverksamheten

Med motiveringen: Stipendiaten har med engagemang, kompetens och sin förmåga att omsätta idéer i praktisk handling utvecklat verksamheten och det hälsofrämjande arbetet inom Laholms kommun

Ja, ja, ja - det är städavdelningen som ska vinna detta! utbrast Karin Tuvesson, chef för städavdelningen, när hon första gången såg annonsen om Laholms kommuns nyinstiftade personalstipendie. Och så blev det ju. 

Genom idogt arbete med mål för verksamheten och enskilda är städavdelningen idag en arbetsplats som står för professionalim inom städyrket. Genom förbättrade arbetsmetoder har den arbetsrelaterade sjukfrånvaron minskat till nästan noll. All städpersonal är utbildade inom yrket och detta har gjort att statusen för yrket har höjts rejält. 

Från och med i år delar Laholms kommun ut 10 000 kronor till enskild anställd eller arbetslag som spänner bågen lite extra. Stipendiet är avsett för anställda i Laholms kommun eller dess bolag. För att komma ifråga för priset fordras exempelvis att man:

  •  utvecklat verksamheten,
  • genomfört insatser som stärkt det hälsofrämjande arbetet,
  • svarat för miljöinsatser på arbetsplatsen eller i kommunen,
  • eller på annat sätt utmärkt sig med engagemang för verksamheten.

Text: Monica Fransson

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 17 december 2013