Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2013 / R & D expanderar

R & D expanderar

Publicerad 29 augusti 2013
Förstora bilden - DSC_0856_webb.jpg

Vd Claes Söderberg, R & D Spandex och kommunchef Nils Danred klipper bandet

Kunder, entreprenörer, anställda och goda grannar hade bjudits in att ta del av lunch och rundvandring när R & D Spandex i Laholm invigde sina nya lokaler på torsdagen. 
För att sätta lite extra guldkant på händelsen hade blågula band och ballonger satts upp och kommunchef Nils Danred var inbjuden att invigningstala.

Claes Söderberg, VD på R & D, inledde med att berätta om varför man gjort denna tillbyggnad. Han förklarar att den 600 kvadratmeter stora tillbyggnaden gjort att såväl skyltavdelningen som övriga verksamheter fått ett bättre produktionsflöde. Dessutom har man utökat filmsortimentet med fler produkter.

 Han passade också på att tacka fastighetsägarna för deras arbete i byggprocessen, entreprenörerna som varit med och byggt samt inte minst personalen som jobbat hårt för att producera samtidigt som man hjälpt till att ställa i ordning i lokalerna. Även ”grannarna” fick ett tack då de ställt upp med parkeringsplatser när R & D:s egen parkering fått agera byggarbetsplats.

Framtidstro

Kommunchef Nils Danred pratade i sitt invigningstal om framtidstro. Att varje gång han ser ett företag som expanderar så ger det framtidstro inte bara till det berörda företaget utan även till kommunen såväl som andra företag. Han nämnde också hur han följt R & D, från att ha varit Reklam och Dekor med en relativt liten verksamhet till att idag vara en del av R & D Spandex med en global marknad och hur glädjande det är att kunna följa företagets utveckling.

 Rundvandring

Stefan Olsson och Ronny Axelsson är glada kunder på R&D

Stefan Olsson, Dekorcenter, och Ronny Axelsson, Big apple, passar på att se sig om i de nya lokalerna.

Efter bandklippning och tal stod företaget öppet för samtliga besökare att gå på rundvandring och att ta del av produktion så väl som spännande produktnyheter.

Text och bild: Anna-Lena Karlsson

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Lars Ingemarson
Sidan uppdaterad den 29 augusti 2013