Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2013 / "Stambord" på restaurang

"Stambord" på restaurang

Publicerad 28 augusti 2013

Kommunledningen i Laholms kommun har skaffat sig ett ”stambord” på Gröna Hästen i Laholm. Första måndagen i månaden finns de tre kommunråden på plats för företagare som vill prata näringslivsfrågor eller diskutera andra angelägna spörsmål.

- För oss i kommunledningen är det viktigt att vi har en naturlig och kontinuerlig dialog med företagarna. Till det har vi flera kanaler, exempelvis organiserade träffar som frukostmöten och lunchsammankomster samt gör företagsbesök. Målet är att träffa så många företagare som möjligt, säger de tre kommunråden Thomas Jönsson (M), Erling Cronqvist (C) och Kjell Henriksson (S).

För att närma sig målet prövar de nu ytterligare en form - ”Stambord” på Gröna Hästen. Den första måndagen i månaden sitter de tre råden vid ett av restaurangens bord. Mellan klockan 12 och 13 är det fritt fram för företagare att slå sig ner vid bordet för ett otvunget samtal om smått och stort inom deras gebit.

- Det ska bli kul att pröva idén. Förhoppningsvis når vi även företagare som annars har svårt att komma ifrån sina jobb, säger de tre kommunråden.

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Lars Ingemarson
Sidan uppdaterad den 28 augusti 2013