Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2013 / Stödjer Musikhjälpen

Ungdomsbrandkår stödjer Musikhjälpen

Publicerad 10 december 2013

I år satsar Laholms ungdomsbrandkår mer än någonsin på Musikhjälpen. Under hela veckan samlar ett 30-tal ungdomar in pengar till arrangemanget. Tillsammans med Kulturskolan i Laholm ordnas flera konserter till förmån för årets tema: ”Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet”

Årets programledare Kodjo Akolor, Emma Knyckare och Sarah Dawn Finer låstes på måndagen in i glasburen på Gustav Adolfs torg i Göteborg. Härifrån sänder de dygnet runt i P 3 och med inslag i SVT till och med lördag.

Flera konserter

Samtidigt drog Laholms ungdomsbrandkår och Kulturskolan igång sin veckolånga satsning på konserter i Osbecksgymnasiets aula, i Ränneslövs kyrka och på Stortorget i Laholm. Under veckan samlar också ungdomsbrandkåren in pengar i samband med fredagens ridande Luciatåg på Stortorget och när elever från Skottorpsskolan och Laholms manskör på lördag förgyller konsumenterna på Maxi i Mellbystrand.

På kvällen åker ungdomsbrandkåren till studion i Göteborg för att överlämna pengarna.

- I fjol drog vi in 33 000 kronor. Förhoppningsvis överträffar vi det resultatet i år, säger Stefan Agnesson i Laholms ungdomsbrandkår.

Den 16 december ges svaret hur mycket Musikhjälpen totalt samlade in under veckan. Målet är att slå fjolårets rekord på 23 miljoner kronor.

I länken till höger på denna sida hittar du veckans program

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Lars Ingemarson
Sidan uppdaterad den 10 december 2013

Dokument