JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2014 / Rosor till bilister

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Rosor till miljövänliga bilister

Publicerad 25 april 2014

Många bilister fick en ros när de på fredagen tvättade sin bil på en biltvätt i Laholm.

Inför helgens miljövänliga biltvättardagar överraskades bilister med en gul ros när de på fredagen körde till en av biltvättarna i Laholm.
- Vi ville belöna några av dem som tänker på miljön när de tvättar sin bil, säger miljö- och hälsoskyddsinspektör Anna-Carin Karlsson.

Halmstads och Laholms kommuner tillsammans med Laholmsbuktens VA deltar under lördag och söndag i Stora biltvättarhelgen. Syften är att belysa vikten av att tvätta bilen på rätt sätt – för miljöns bästa. Vatten med bilvårdsprodukter, tungmetaller och olja rinner ner i dagvattenbrunnar och hamnar orenat i naturen.

Ju fler som rengör sina bilar på biltvättar desto bättre för miljön.

Belönades med rosor

När kampanjen drog igång på fredagen var företrädare för de båda kommunernas miljökontor och Laholmsbuktens VA vid några biltvättar och delade ut rosor.

En av bilisterna i Laholm blev minst sagt överraskad när han fick en ros och dessutom hamnade i ett radioinslag för kampanjen.

- Det här blev fredagens höjdpunkt , sa han och sms:ade hustrun om att han både fått en gul ros och skulle medverka i lokalradion.

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kontrollord: FSZ
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Lars Ingemarson
Sidan uppdaterad den 25 april 2014