JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2015 / Allt bättre webbplats

Laholms kommuns arbete med covid-19

Klicka här för att ta del av uppdaterad information

Allt bättre webbplats

Publicerad 05 oktober 2015

Laholms kommuns webbplats klättrar stadigt uppåt på Sveriges kommuner och landstings årliga webbplatsundersökning. Medelvärdet för tolv undersökta områden ligger på 86, en förbättring med två enheter jämfört med i fjol.

Alltsedan 2009 har undersökningarna genomförts. Liksom tidigare har studenter använts för att söka information på kommunernas webbplatser. Inom tolv områden, exempelvis förskola, grundskola, äldreomsorg och näringsliv, har totalt 250 frågor ställts. Varje fråga har getts två minuter för att finna ett svar. Full pott ger tre poäng, och noll om svaret inte hittas inom den angivna tiden.

Riktigt bra inom fyra områden

Generellt sett ligger Laholm bra till jämfört med medelkommunen i landet vars värde är 80. Särskilt inom områdena förskola, bygga och bo, äldreomsorg och tillståndsgivning placerar sig Laholm riktigt högt med värden över 90. I den andra ändan hamnar sökfunktion, gymnasieskola och handikappomsorg.

Helsingborg kniper första platsen för alla kommuner med ett värde på 96. I Halland drar Falkenberg det längsta strået och får 87. Liksom Laholm får Kungsbacka 86, Halmstad 82 och Hylte 83.

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 5 oktober 2015