JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2015 / Över 100 Laholmsfavoriter på topplista

Laholms kommuns arbete med covid-19

Klicka här för att ta del av uppdaterad information

Över 100 Laholmsfavoriter på topplista

Publicerad 07 september 2015

En Laholmsfavorit från topplistan - Flammafallets brusande trappsteg i Knäred.

Det finns tusentals skäl att älska Laholm, antingen som besökare eller boende. Vilka är dina favoriter? Mejla oss på dinfavorit@laholm.se och ange vad du vill se på topplistan.

På www.flyttatillaholm.se finns en lista med över 100 anledningar att älska Laholm, en lista som såväl laholmare som besökare kan vara med och bidra till. Topplistan har skapats i samband med inflyttningskampanjen, som är ett samarbete mellan Laholms kommun och aktörer från det lokala näringslivet.

- Topplistan är framtagen för att visa på att det finns otroligt mycket i Laholms kommun. Och det behöver inte bara handla om besöksmål och upplevelser utan det kan även vara praktiska saker som till exempel det unika att vi har en snabbladdningsstation för alla typer av elbilar mitt på Hästtorget här i Laholm, säger Reino Jacobsson, chef på kommunikationsenheten.

Alla inkomna förslag kommer att läggas upp på topplistan.  

- Det ska bli intressant att se hur de skiljer sig åt och hur många för oss oupptäckta favoriter det finns i vår kommun. Skulle man vilja visa bilder på sina favoriter tar vi tacksamt emot dem på vår facebooksida, säger Yvonne Tufvesson på medborgarservice/inflyttarservice.

Klicka på länken www.flyttatillaholm.se för att se topplistan.

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 7 september 2015