JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2015 / Silverplats för Osbeckslärare

Laholms kommuns arbete med covid-19

Klicka här för att ta del av uppdaterad information

Silverplats för Osbeckslärare

Publicerad 13 maj 2015

UF-företaget Vema UF med Osbeckseleverna, Gewrgis Shaker Berkhu, Gustav Lennström och Jesper Jacobsson, kammade hem andraplatsen i kategorin bästa monter.

Det blev en ärofylld delad andraplats för Joakim Rask, UF-lärare på Osbecksgymnasiet i Laholm, i den nationella finalen under SM i Ung företagsamhet som hölls i går kväll på Stockholmsmässan.

Det var under pompa och ståt som samtliga tävlingar avgjordes under tisdagskvällens galamiddag. Inte mindre än 13 prisutdelningar hölls av konferencier Peter Zettman med kollega. Förutom Joakim Rasks framgångar blev det även en fantastisk andraplats för Osbecksföretaget VEMA UF i grenen Bästa monter!

VEMA UF består av Jesper Jacobsson, Gewrgis Shaker Berkhu och Gustav Lennström, TE12. Även Lukas Aronsson är med i företaget men var förhindrad att delta.
Ytterligare två företag var med i Stockholm och gjorde en bra insats, IT Works UF (Anton Efraimsson och Jacob Adlers TE12) och Knaprigt UF (Matilda Jarl och Hanna Nilsson EK12). Förhoppningsvis har de många goda minnen med sig hem.

Slutligen var Laholmsungdomarna Hugo Bengtsson och David Jacobsson EK12 med som duktiga teamledare för Team Halland, stort tack till dem!

Nu är gänget på väg hem till skola och vardag med övriga halländska ungdomar, trötta men nöjda och med fantastiska upplevelser och många nya erfarenheter.

Jesper Jacobsson, Gewrgis Shaker Berkhu, Gustav Lennström, Anton Efraimsson, David Jacobsson, Jacob Adler, Hanna Nilsson, Hugo Bengtsson, Mathilda Jarl uppklädda inför galamiddagen på SM i Ung företagsamhet.

Text: Anna-Lena Karlsson

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 13 maj 2015