JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2016 / Award Party

Vinnare årets Award Party

Publicerad 14 februari 2016

På lördagskvällen hyllades näringslivet i Laholms kommun på Företagarnas Award Party som arrangerades på Skottorps slott. Kommunchef Nils Danred, Vanessa Thiam, Adam Jönsson samt Helena Åström och Roger Ragnarsson fick under högtidliga former ta emot fina utmärkelser.

Årets företagare: "Helena Åström och Roger Ragnarsson är syskonen som år 2002 hittade en oslipad diamant på vischan i Skummeslövsstrand – ett charmigt men nerslitet och förfallet pensionat. Med varsam hand och ett stort entreprenörskap har de restaurerat, renoverat och utvecklat pensionatet till ett modernt rekreations och konferenshotell, med ett gott renommé och ett kök av högsta klass. Helena och Roger har genom sitt entreprenörskap satt Skummeslövsstrand och Laholm på kartan. 2015 gästades pensionatet av världsstjärnan Björn Borg med familj och som pricken över i kom deras restaurang in i White Guide."

Adam Jönsson, Tjärby Måleri AB, fick sitt gesällbrev.

 

 

 

Årets unga företagare: "Vanessa Thiam. Det är modigt att våga följa sin instinkt och att vara stark. Att vara innovativ utan att förlora sin identitet. Att vara trendig och sofistikerad, men inte tillrättalagd – Att leva sitt varumärke. Vanessa Thaim gör allt detta och hon gör det bra. Så bra, att vi vill ha inte bara en, utan alla hennes väskor."

 

"Årets Kommunala Tjänsteman har långsiktigt och med stor målmedvetenhet arbetat för att företagande skall vara enkelt. Detta trots en djungel av regler. Befattningen som Kommunchef är ingen avundsvärd post, ovanför sig har han politikerna och under sig alla sina medarbetare - lägg därtill alla oss företagare samt våra krav och önskemål.

Tack Nils Danred för att du alltid är tillgänglig och inte rädd för att rycka ut när det hettar till. Du är engagerad, modig och vänder ut och in på sig själv för att försöka lösa de problem som uppstår. 

Vi i Företagarna lyfter på hatten för en ut i fingerspetsarna service minded tjänsteman."

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 14 februari 2016