Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2016 / Lindrig storm

Information med anledning av coronavirus och covid-19

 

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Lindrig storm

Publicerad 27 december 2016

Stormen Urd drog i natt förbi Laholm och lämnade efter sig nästan 1200 hushåll utan ström. Det var främst Hishult och Svenshult som drabbades.  

- Vi har under morgonen arbetat snabbt och har bara 15 abonnenter kvar att åtgärda just nu, meddelar Håkan Nilsson på Södra Hallands Kraft.

Från Räddningstjänsten i Laholm rapporteras om en förhållandevis lugn natt.

- Vi har åtgärdat några takplåtar som lossnade i Vallberga och vi stängde av Lantmannagatan en stund på grund av en lös mast. Annars blev det mest en ”storm i ett vattenglas”, säger en nöjd Andreas Nilsson, tjänstgörande räddningschef.

Kommunens socialkontor bekräftar också en relativt lugn natt med tanke på stormen.

- Strömavbrotten orsakade mest oro och att temperaturen föll hos mångas hem och boenden, men vi har inte fått rapport om att något allvarligt ska ha hänt, säger Caroline Jonsson, biträdande avdelningschef på Resurscentrum/äldre.

Text: Reino Jacobsson

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Lars Ingemarson
Sidan uppdaterad den 27 december 2016