JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2016 / Osbeckstjejer - årets marknadsförare

Osbeckstjejer länets bästa marknadsförare

Publicerad 11 februari 2016

Canita Dagård och Thomas Bengtsson överlämnade prischeckarna för årets marknadsförare i Halland till Moa Frändeland och Sandra Olsson.

UF-företaget "I am proud", som drivs av fyra tjejer på Osbecksgymnasiet i Laholm, tilldelades på torsdagen det prestigefyllda priset Årets marknadsförare i Halland. Priset bestod av ett reklamfilmskontrakt med TV4 Halland till ett värde av
40 000 kronor samt en vinstcheck på 10 000 kr från Marknadsföreningen i Halland.

Under många år har Osbecksgymnasiet skördat stora framgångar med sina UF-företag (ung företagsamhet). Än en gång visade skolans elever framfötterna med en framgångsrik näringslivssatsning.

Via olika sociala medier har företagets fyra tjejer, Moa Frändeland, Sandra Olsson, Casandra Hallberg och Karin Lindgren, satsat på att skapa attitydförändring för det, enligt deras uppfattning, osunda kroppsideal som odlas i samhället. Med hjälp av sociala medier har de vågat visa att de är stolta över sina kroppar, och fått andra att tänka i samma banor.

Socialt ansvar 

I juryns motivering heter det bland annat:

" De har skapat en rörelse och ett engagemang kring ett för samtiden väldigt aktuellt problem som drabbar många. Företaget bygger på en motrörelse och ett nytänkande kring dagens kroppsideal där det går att applicera ännu fler produkter och affärer i framtiden. De marknadsför inte bara en produkt eller tjänst, de tar ett socialt ansvar".

På torsdagens prisceremoni medverkade tävlingsvärdarna Thomas Bengtsson, TV4 Halland, Canita Dagård, Marknadsföreningen Halland, kommunstyrelsens ordförande Elisabet Babic (M), kommunchef Nils Danred och utvecklingschef Ulf Mattsson.

Priset togs emot av Moa Frändeland och Sandra Olsson medan Casandra Hallberg och Karin Lindgren var ute på uppdrag med företaget och föreläste i Hultsfred.

Mer information om företaget finns via länkarna på denna sida.

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 11 februari 2016