JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2017 / Nationaldagsfirande i Stadsparken

Laholms kommuns arbete med covid-19

Klicka här för att ta del av uppdaterad information

Nationaldagsfirande i Stadsparken

Publicerad 03 mars 2017

Nationaldagsfirandet i Laholms stadspark återkommer i år i samma format som i fjol.

Förra årets Nationaldagsfirande i Laholms stadspark blev en riktig publiksuccé. Laholms kommun hoppas på lika god tillströmning av besökare, utställare och medarrangörer även i år.

- Vi har tagit intryck av medborgarnas engagemang i frågan. Det arrangemang, som tidigare gick under namnet Parkens dag, kvarstår och utvecklas med nya inslag. Vi ser fram emot en härlig dag och kväll med musik, tal, utställningar, mat, guidade parkvandringar och allehanda familjevänliga aktiviteter - precis som vanligt. Även i år avrundas firandet med Pridekväll på temat hbtq, säger verksamhetschef Ulf Mattsson.

Dagen innan, den 5 juni, uppmärksammas Världsmiljödagen genom en konsert med kören Hopp, där bland annat Simon Ljungman från Augustifamiljen (syns nu i programmet "På spåret" och gitarrist i Håkan Hellströms kompband) medverkar. Det blir även en minimässa på temat miljö och hållbarhet.

- Planeringen är i full gång och programmet släpps under våren, säger Ulf Mattsson och Johan Hjert, kultur- och turistchef, som gärna tar emot idéer och förslag.

Kontakt

Ulf Mattsson, Verksamhetschef
ulf.mattsson@laholm.se
0430-152 95

Johan Hjert, Kultur- och turistchef
johan.hjert@laholm.se
0430-151 53

 

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 3 mars 2017