JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2017 / Ny julbelysning i centrum

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Ny julbelysning i centrum

Publicerad 29 november 2017

Har du sett att Laholms centrum är i full gång att pyntas med stjärnor och girlanger? Det är den nya julbelysningen som ska invigas på första advent.

I år byts den gamla julbelysningen ut mot gröna lysande girlanger och glittrande stjärnor.

- Den gamla belysningen hade börjat sjunga på sista versen så det var hög tid att byta den nu. Och allt är finansierat tack vare den Lundgrenska fonden, säger Charlotte Fajersson, stadsträdgårdsmästare på Laholms kommun.

Över gatorna sätts det upp gröna girlanger med stjärnor i mitten, på lyktstolpar sätts det upp stjärnor och i träden blir det ljusslingor (bilden på lyktstolpen är ett fotomontage). Sist men inte minst ska julgranen tändas på Stortorget. 

Den nya belysningen invigs och tänds upp i sin helhet klockan 14 på söndag den tredje december. Men för att allt ska hinnas kopplas ihop kommer delar av belysningen att tändas redan från och med onsdag.

Text: Viktor Hedén

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 29 november 2017