JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2017 / Ny näringslivschef

Laholms kommuns arbete med covid-19

Klicka här för att ta del av uppdaterad information

Ny näringslivschef

Publicerad 26 april 2017

Peter Larsson är nyutnämnd näringslivschef i Laholms kommun.

Rekrytering av ny näringslivschef till Laholms Kommun är nu klar - Peter Larsson tillträder senast den 24 oktober. Peter har sedan 2012 arbetat som vd/näringslivschef för Tillväxt Lidköping AB, ett av näringslivet och Lidköpings kommun samägt näringslivsbolag.

Den nya chefen för Laholms näringslivsenhet är en erfaren 56-åring med rötter i försvarsmakten och med ledande befattningar i såväl företag och stiftelser som skolans värld i ryggen.

Uppdrag

Som näringslivschef i Laholm förväntas Peter Larsson åstadkomma ett tydligt resultat i enlighet med kommunens mål och näringslivsstrategi. Han ska leda, utveckla och hålla samman kommunens näringslivsarbete både inåt och utåt och tillsammans med sitt team skapa ett gott förtroende för sig själv, sin enhet och kommunens roll och uppdrag. Kommunens goda företagsklimat är en prioriterad del av uppdraget.

 - Det känns bra att alla inblandade i rekryteringen var helt överens i valet bland de fler än 50 kandidaterna. Vi ser fram mot att ta del av Peters erfarenheter och hoppas på en sprakande nytändning i näringslivsarbetet, säger Erland Björkman, chef på planeringskontoret och Peters blivande chef.

Text: Reino Jacobsson

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 26 april 2017