JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2017 / Skådespelartalanger sökes till reklamfilmer

Skådespelartalanger sökes till reklamfilmer

Publicerad 26 april 2017

För att hjälpa till att sprida budskapet om varför återvinning och källsortering är så viktigt kommer Laholms kommun i samarbete med ett produktionsbolag producera en serie YouTube-videor som ska hjälpa till att motivera laholmarna att göra rätt sak - och även övertyga andra att göra det.

Detta är en del av att samtliga villa- och fritidshushåll i kommunen ska använda de nya, så kallade flerfackskärlen från och med hösten 2018.

Vill du spela huvudperson i filmerna?

Skulle du vilja vara en av huvudpersonerna i videofilmerna? Är du mellan 16 och 80 år? Då kan du skicka in en kort video och en så kallad ”bio” (en text där du beskriver vem du är och vad du gjort hittills i ditt liv) till adressen nedan. När det inskickade materialet har utvärderats kallas finalister till en ”live audition” (provfilmning i studio). Inspelningen kommer äga rum i slutet av maj 2017 och filmerna kommer börja visas i början på juni. Ekonomisk ersättning för resekostnader ges till finalisterna som kallas till provfilmning och ersättning enligt gängse branschstandard kommer utgå till de valda skådespelarna.

Skicka in ditt material senast den 10 maj

Är du intresserad? Klicka på länken ”Visa oss din talang” för ytterligare information och hur du skickar in ditt material. Sista anmälningsdag är onsdagen den 10 maj. 

För mer information kontakta Reino Jacobsson, enhetschef på kommunikationsenheten.

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 26 april 2017