JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2017 / Sommaridrottsskola för åk 3-6

Sommaridrottsskola för barn och ungdomar i årskurs 3-6

Publicerad 02 juni 2017

I sommar erbjuds barn och ungdomar i årskurs 3-6 i Laholms kommun att delta i en kostnadsfri idrottsskola varje vardag klockan 9-13 under en veckas tid. Vid anmälan väljer man vecka 31 eller vecka 32. Man behöver inte vara medlem i någon idrottsförening eller hållit på med idrott tidigare - alla är välkomna. 

Ledare och aktiviteter

Aktiviteterna kommer att ledas av personal från SISU Idrottsutbildarna och Hallands Idrottsförbund och ledare från lokala idrottsföreningar tillsammans med 15 unga ledare som genomgått en ledarutbildning under våren. Under idrottsveckorna kommer det bli roliga lekar och idrottsaktiviteter. Lokala idrottsföreningar kommer på besök och låter barnen prova på respektive idrott. Alla barn får en t-shirt och en vattenflaska. Varje dag bjuds barnen på en frukt.

Vecka 31 (31 juli - 4 augusti)

Samling klockan 9 i:
Lagaholmshallen
veingehallen
Våxtorpshallen

Vecka 32 (7 aug - 11 aug)

Samling klockan 9 i:

  • Lagaholmshallen
  • Knäredshallen
  • Skottorpshallen

Anmälan senast 1 juli

Klicka på länken www.sportsommar.se för anmälan.

Arrangörer

Laholms kommun, Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna ligger tillsammans bakom satsningen Sportsommar som riktar sig till barn och ungdomar inom Laholms kommun. Syftet med projektet är att öka intresset för ledarskap bland ungdomar samt skapa möjligheter för barn att under lekfulla former prova på olika idrotter.

Text: Viktor Hedén

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 2 juni 2017