JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2018 / Bebisceremoni 2018

Eldningsförbud

Eldningsförbud i Laholms kommun och i hela Halland från 1 juni 15.00

Läs mer om vad som gäller vid eldningsförbud 

Fire ban In the municipality of Laholm

Verbot der Verbrennung In der Gemeinde Laholm besteht derzeit ein Feuerverbot.

Please refer to www.laholm.se for updates and information.

Bebisceremoni 2018

Publicerad 17 juli 2018

Laholms kommuns 25 000:e invånare Juno tillsammans med laholmsklädd mjukiskanin.

På torsdag är det dags för den årliga bebisceremonin då fjolårets bebisar uppmärksammas och får ta emot bland annat ett laholmsklätt mjukisdjur.

Att invånarantalet i Laholms kommun har passerat 25 000 är nog ingen hemlighet för någon längre. Det har bland annat den 25 meter långa tårta som på nationaldagen räckte till cirka 1 200 sötsugna besökare i Stadsparken sett till. Kommunen räknar med att fortsätta växa ordentligt under kommande år och nyfödda barn är ett betydande tillskott till befolkningsökningen.

Förra årets 268 nyfödda bebisar som bor i Laholms kommun har bjudits in till torsdagens ceremoni på Stortorget. Klockan 16.00, i samband med start av Köpmannaföreningens torsdagskväll med massor av musik, utställare och olika aktiviteter, är det dags. Ett drygt femtiotal bebisar har nappat på inbjudan och kommunfullmäktiges ordförande Roland Gottfridsson kommer då personligen att tacka dem för att de bidragit till ökningen av antalet invånare i kommunen. Även föräldrarna ska naturligtvis känna sig delaktiga i ceremonin, de är ju i allra högsta grad skyldiga till resultatet.

Skillatrollet, som man annars kan hitta i Stadsparken, förväntas dyka upp innan ceremonin och mingla med familjerna. Då vet man inte riktigt vad som kan hända…

Text: Reio Jacobsson Bild: PeO

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 17 juli 2018