JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2018 / Personalchefen slutar

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Personalchef Pernilla Lennström slutar

Publicerad 31 oktober 2018

Laholms kommun har träffat en överenskommelse med personalchef Pernilla Lennström som innebär att hennes anställning upphör den 30 april 2019. Under tiden är hon arbetsbefriad.

Personalenheten har under en längre period brottats med problem med den psykosociala arbetsmiljön. Personalchefen har returnerat arbetsmiljöansvaret, vilket innebär att det övertagits av närmaste chef, kommunchefen. Med stöd av företagshälsovården och andra externa resurser har problemen utretts och en handlingsplan tagits fram, som personalchef och kommunchef inte kunnat enas om.

- Pernilla och jag har olika syn på hur personalenheten ska ledas och utvecklas vilket lett fram till att vi går skilda vägar, säger tillförordnad kommunchef Erland Björkman.

- Ibland kan det bli så och istället för en fortsatt process i oenighet, som riskerar att bli smärtsam och dyr, har vi kommit överens om detta avslut på en mångårig anställning.

Det som händer närmast är rekrytering av en tillförordnad personalchef som tar över arbetet och arbetsmiljöfrågorna.

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kontrollord: N2B
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Lars Ingemarson
Sidan uppdaterad den 31 oktober 2018