JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2019 / Per Asklund har avlidit

Laholms kommuns arbete med covid-19

Klicka här för att ta del av uppdaterad information

Per Asklund har avlidit

Publicerad 31 oktober 2019

Per Asklund

Per Asklund, Laholms kommunstyrelseordförande från den 1 januari 2007 till den 22 november 2011, avled den 29 oktober 2019 vid en ålder av 67 år.

Per Asklund var engagerad i kommunpolitiken i Laholm från ungdomen och framåt, och genom åren hade han en mängd olika uppdrag. Bland dem märks ordförande för kommunstyrelsen och dess personalutskott och arbetsutskott samt ordförande för krisledningsnämnden. Han representerade Moderaterna under lång tid. Under de sista åren i politiken representerade han Pensionärspartiet.

Erling Cronqvist, kommunstyrelsens ordförande:

– Jag hade förmånen att samarbeta med Per mellan 2007 och 2011. Han hade en stark vilja att göra bra saker för Laholms kommun. Det är tragiskt att han avled alldeles för tidigt. I dag går tankarna till Pers familj, säger Erling Cronqvist.

Roland Norrman, kommunråd och god vän till Per Asklund:

– Per Asklund var en mycket god vän. Alltid slagkraftig och rakryggad, och han hade medborgarnas öra. Som vän och politiker saknar jag Per. Laholm har förlorat en laholmsprofil. Frid över hans minne och många tankar till Pers familj, säger Roland Norrman.

Ett kondoleansbord finns nu tillgängligt vid Medborgarservice i Stadshusets huvudentré. Flaggning på halv stång sker utanför Stadshuset.

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 31 oktober 2019