JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2020 / Kommunchef i lopp med maratonlöpare

Laholms kommuns arbete med covid-19

Klicka här för att ta del av uppdaterad information

Kommunchef i lopp med maratonlöpare

Publicerad 25 september 2020

Håkan Jonsson

Fredagen den 2 oktober direktsänder SVT insamlingsgalan "Tillsammans för världens barn". Dagen innan uppmärksammas kampanjen i Laholm när maratonlöparen, 69-årige Håkan Jonsson, tillsammans med kommunchef Anders Einarsson och kyrkoherde Anders Knutsson springer in på Stortorget.

Nämnde Jonsson är inte helt obekant för laholmarna. Sommaren 2019 var han en av föreläsarna på arrangemanget "Sommarfrukostar vid Lagan". Då berättade han om sina maratonlopp på samtliga kontinenter – lopp vars syfte har varit att samla in pengar till utsatta barn.

Start i Onsala

Nu är han engagerad i kampanjen Världens barn. Under insamlingsveckan springer han in i samtliga halländska städer med start den 28 september. Tillsammans med stiftets biskop, Susanne Rappmann, och tidigare landslagsspelaren i fotboll, Lotta Schelin, springer han då inledningssträckan från Onsala till torget i Kungsbacka.

 

På eftermiddagen den 1 oktober, mellan klockan 16.30 och 17.00, springer han tillsammans med sitt Laholmssällskap in på Stortorget i Laholm.

Under TV-galan planeras för inslag antingen från avslutningen i Varberg den 2 oktober eller med direktsänt inslag med maratonlöparen.

 

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 2 februari 2021