JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2021 / Kommunfullmäktige den 21 december är inställt

Kommunfullmäktige den 21 december är inställt

Publicerad 20 december 2021

Kommunfullmäktiges möte den 21 december är inställt. Anledningen är för få ärenden kombinerat med ökad smittspridning av covid-19 i samhället.

Beslutet har tagits av kommunfullmäktiges ordförande Jonas Hellsten (M), efter samråd med övriga politiker i presidiet. Endast tre ärenden fanns på dagordningen och att i det läget samla många människor till ett fysiskt möte anses olämpligt.

 

Prisutdelning flyttas fram

Följden blir att även prisutdelningen, som traditionellt hålls vid årets sista kommunfullmäktigemöte, ställs in. Ceremonin med pristagarna flyttas till ett senare möte, tidigast i februari.

Den här gången är det fyra priser som ska delas ut. Utöver miljöpriset och pris till årets förening finns två nya priser till medarbetare i Laholms kommun: pris för värdeskapande medarbetare och innovationspriset. Vilka pristagarna är förblir hemligt fram till ceremonin nästa år.

Förra året var prisceremonin digital, på grund av pandemin. Pristagarna medverkade i inspelade filmer som visades på kommunfullmäktiges digitala möte. 

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 20 december 2021