JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2021 / Ny arrendator till Flammabadets camping

Ny arrendator till Flammabadets camping

Publicerad 17 november 2021

Nu är det klart vem som tar över driften av Flammabadets camping i Knäred. Lars Møller, granne till campingen, tar sig an uppgiften.

Lars Møller har sedan barnsben lekt på Flammabadets camping och får nu möjlighet att utveckla service, standars och kringaktiviteter på sitt sätt.

Processen med anbudsförfarande har pågått sedan i våras. Tre anbud har konkurrerat om att ta över Flammabadets camping. Efter skriftliga presentationer, möten och samtal kring anbudsgivarnas tankar och planer, fastnade kommunen mest för entreprenören Lars Møllers idéer och engagemang.

- Vi hade tre bra och intressanta anbudsgivare. Till slut valde vi att gå vidare med Lars Møller för hans goda och välanpassade idéer, och inte minst ett stort visat engagemang. Budet på arrendet var inte det viktigaste men det var faktiskt också han som erbjöd mest, säger Reino Jacobsson, näringslivs- och landsbygdsutvecklare i Laholms kommun.

Lars Møller får extremt kort väg till sin nya uppgift med tanke på att han har ett bostadshus alldeles intill campingen. Avtalet är på tre år, han tar över campingen i befintligt skick och med tillträde direkt i samband med att avtalet skrevs tidigare i veckan.

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 17 november 2021