JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2021 / Tack till alla 1 507 som svarade på årets trygghetsenkät

1 507 svarade på årets trygghetsenkät

Publicerad 14 december 2021

Tiden har gått ut för årets trygghetsenkät och arbetet pågår att sammanställa och analysera alla svar.

Kommunens säkerhetschef Karin Martini och kommunpolis Kristian Nilsson arbetar nu tillsammans med att läsa och gå igenom alla 1 507 svar för att få en bild av Laholmarnas upplevda trygghet.

- Vi vill tacka er som har hjälpt till att sprida enkäten vilket gjort att det har kommit in många svar, säger Karin Martini.

Tack till er som delat enkäten

Karin och Kristian vill rikta ett tack till personalen på Folkhälsocentrum, Medborgarservice samt kommunens bibliotek och bokbussen som delat ut enkäten i pappersform. Även tack till personalen inom äldreomsorgen som spridit enkäten i sin verksamhet.

Tack till grannsamverkansnätverket som har spridit länken till enkäten i sitt nätverk. Och tack även till ansvariga för ungdomsbrandkåren som motiverat barnen som utbildas i brandsäkerhet på skolorna, att svara på enkäten.

Besvara trygghetsenkäten varje år

Resultatet av de analyserade svaren är en del i det kommande medborgarlöftet för 2022. Varje år förnyas löftet och även trygghetsenkäten görs varje år. 

-Vi vill uppmana alla att svara på trygghetsenkäten varje år eftersom vi vill ha färska uppgifter inför varje års arbete med den ökade tryggheten, säger Karin.

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 14 december 2021