JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2021 / Transporttjänsten upphör 15 september

Transporttjänsten upphör 15 september

Publicerad 08 september 2021

Transporttjänstens Andrea och Nesredin.

De flesta inom riskgrupperna är nu fullvaccinerade och allt fler kan åter åka och handla och gå i affärer. Därför kommer den tillfälliga gratishjälpen med transporter av varor att upphöra från och med den 15 september.

 - Tjänsten har varit mycket uppskattad och Transportgruppen har kört ut mat, massor av biblioteksböcker och andra varor till dem som inte har kunnat röra sig ute i samhället under pandemin, berättar Barbro Jönsson, enhetschef inom socialförvaltningen.

Hon berättar också att transporttjänsten varit ett lyckat samarbete mellan flera olika verksamheter inom kommunen när det gäller kontakten med dem i riskgrupp, kontakten med kommunens företagare och de som utfört själva tjänsten.

 - Sammanlagt har Transportgruppen utfört ungefär 1 700 uppdrag, säger Barbro Jönsson.

Lotsen, som har hjälpt kommuninvånarna att boka transporttjänsten kommer så klart även i fortsättningen finnas kvar för att kunna hjälpa till med råd, stöd och vägledning. Däremot återtar de nu sina ordinarie öppettider och har från 1 oktober öppet måndag-fredag klockan 9-12. De nås på telefonnummer 0430-266 80 eller epost lotsen@laholm.se.

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 8 september 2021