JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2022 / Personal ska prisas – nominera din kandidat

Personal ska prisas – nominera din kandidat

Publicerad 15 september 2022

Maja Svensson och Hilda Thunström från ungdomsteamet vann innovationspriset 2021.

Laholms kommuns två personalpriser finns för att sporra anställda och arbetsgrupper till att testa innovativa lösningar och vara goda ambassadörer för kommunen. Du kan nominera anställda på Laholms kommun senast den 31 oktober. Priserna delas ut under högtidliga former på kommunfullmäktiges möte i december.

Förra året prisades socialtjänstens ungdomsteam med innovationspriset för att de arbetat fram kreativa sätt att nå ungdomar. De använde sig av sociala medier för att fortsätta att bygga relationer och arbeta hälsofrämjande även under pandemin då de inte kunde ha fysiska träffar som de brukar.

Nominera en värdig vinnare

Du som bor i Laholms kommun eller arbetar i kommunen kan nominera kandidater till de två personalpriserna innovationspriset och värdeskapande medarbetare. Vinnarna för varje pris får 10 000 kronor som ska användas till kompetenshöjande insatser.

Skicka in din nominering senast den 31 oktober. Det finns en digital enkät för varje pris där du får lämna din motivering genom att svara på frågor baserade på prisets kriterier. Det går även att nominera genom blankett som du kan hämta på Medborgarservice i stadshuset.

Innovationspriset

Syftet med innovationspriset är att utveckla och effektivisera på ett sätt så att det samtidigt ökar nyttan för kommunens invånare. Priset ska uppmuntra till delaktighet och engagemang hos Laholms kommuns medarbetare.

Medarbetaren eller arbetsgruppen ska ha visat god förmåga att ta egna initiativ och förmedla kompetens vidare till andra.

Tryck på denna länk för att nominera en medarbetare eller arbetslag till Innovationspriset.

Värdeskapande medarbetare

Priset för värdeskapande medarbetare delas ut till den medarbetare eller arbetsgrupp som på ett utmärkande sätt har bidragit till en god kultur och varit goda ambassadörer för Laholms kommun genom att arbeta efter värdegrunden; glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme.

Medarbetaren eller arbetsgruppen ska ha visat god förmåga att ta egna initiativ och förmedla kompetens vidare till andra.

Tryck på denna länk för att nominera en medarbetare eller arbetslag till priset för värdeskapande medarbetare.

Läs mer om priserna på laholm.se

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 15 september 2022