JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Nyheter / Nyheter 2022 / Trygghetsenkäten är ute nu - svara senast 31 oktober

Trygghetsenkäten ute nu - svara senast 31 oktober

Publicerad 01 september 2022

Vad tycker du att Laholms kommun ska lägga fokus på för att öka tryggheten? Det är en av frågorna som kommunen tillsammans med polisen vill undersöka i årets trygghetsenkät.

Det är dags för den årliga trygghetsenkäten där kommuninvånarna har chans att berätta om sina upplevelser och påverka polisens och kommunens arbete för att skapa en tryggare kommun.

– Det är viktigt att många svarar på undersökningen varje år och oavsett var i kommunen man bor. Svaren blir grunden till vad vi tillsammans med polisen lovar att jobba vidare med för att skapa en ökad upplevd trygghet, säger Karin Martini som är säkerhetschef i Laholms kommun.

-Det går att påverka hur vi ska lägga upp vårt brottsförebyggande arbete genom att svara på enkätens frågor. Vi läser alla kommentarer och dokumenterar allt, säger kommunpolis Kristian Nilsson.

Fler trafikkontroller blev fokus 2021

Förra året fick vi exempelvis in många kommentarer att Laholmarna önskade mer trafikkontroller i kommunen och det tog polisen till sig. Under 2021 har de genomfört 78 stycken trafikkontroller totalt utspritt på kommunens orter.

Svara digitalt eller på papper

Du kan svara på trygghetsenkäten både på pappersenkät och digitalt. Pappersenkäten finns att hämta på Medborgarservice i stadshuset, biblioteken i kommunen, bokbussen och på Folkhälsocentrum.

Tryck här för att besvara trygghetsenkäten digitalt.

Nyhetsarkiv
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 1 september 2022