JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Om kommunen / Kommunfakta / Internationellt / Mini Olympics / 2014 - Glogów

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

2014 - Glogów

Hela gänget svenska olympiader på bryggan i Glogow sommaren 2014.

Den 29 juni-5 juli åkte 8 ungdomar från årskurs 8 och 9 till Glógow, Polen för Mini Olympics 2014. Där träffade de jämnåriga från Amber Valley i England och Glogow och gjorde en mängd aktiviteter tillsammans i blandade grupper. Med på resan var fritidsledare Martina Marku och ungdomssamordnare Sofia Larsson, som tog över projektet under året från tidigare projektledare.

Vill du läsa mer om hur de hade det i Polen? Ladda ner rapporten till höger.

Nästa gång anordnas Mini Olympics i Laholm 2016.

 

Röster från tidigare år:

Emma:

"Mini Olympics är en chans som kan innebära en av de bästa veckorna i ditt liv hittills. En chans att under en vecka lära känna ungdomar från andra länder och göra massa olika och roliga aktiviteter. Allt från olika sporter till sena kvällar med prat och att få uppleva nya saker tillsammans. Kanske till och med knyta band med vissa för resten av livet.
Mini Olympics är en chans i livet! En chans värd att ta!"

 

Jonathan:

"Jag tycker att alla som kan söka till det här skall göra det! För det är en möjlighet som troligen aldrig kommer tillbaka. Detta var det bästa som har hänt mig. Ta chansen att få nya vänner. Det är helt fantastiskt och underbart. Sök till Mini Olympics!"

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Mats Franzén
Sidan uppdaterad den 10 april 2015