JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Om kommunen / Flytta hit / Inflyttarservice

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Inflyttarservice

Att flytta det kan vara att ta ett hopp ut i det okända. Inflyttarservice hjälper till att lotsa dig rätt.

Att flytta är en förändring med mycket nytt. Nytt jobb, ny bostad, ny skola och nya kompisar. Tveka inte att ta kontakt med Inflyttarservice som kan hjälpa dig med tips, information och kontakter för bostad, skola, barnomsorg med mera.

Välkommen på visning av Laholm

Vi i Laholm vill vara ett alternativ för dig som funderar på att flytta. Därför erbjuder vi dig som är nyfiken på Laholm en skräddarsydd visning av kommunen. Vill du veta mer om ett bostadsområde, planerade lägenhetsbyggen, skolor, var man bor bäst som senior eller vill du bara upptäcka vår härliga natur? Kontakta oss på telefon eller e-post så hjälps vi åt att planera en visning av Laholm så som du vill ha det.

Visningen är öppen för dig som vill veta lite mer om Laholm och gärna kan tänka dig att flytta hit.

Välkommen hem till Laholm!

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Emma Randevik
Sidan granskad den 8 april 2019