JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Om kommunen / Flytta hit / Inflyttarservice / Verka/Arbeta / Etablera

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Etablering i kommunen

Laholms kommun har ett av landets bästa lokala företagsklimat. I Svenskt Näringslivs ranking av företagsklimatet i landets kommuner kom Laholm på en trettionde plats 2015. Laholm är en kommun som sjuder av företagsamhet. Med fötterna i två expansiva regioner, Halland och Öresund, startas eller etableras drygt 120 företag i kommunen varje år och totalt finns här nu drygt 2 800 olika bolag och enskilda firmor i alla tänkbara branscher.

Laholms kommun vill att du som företagare skall känna dig välkommen och vi har en hög och målmedveten ambition att stödja såväl det befintliga näringslivet som att stimulera till nyföretagande och nya etableringar. Som företagare är det viktigt och betydelsefullt att ha en väl fungerande dialog med kommunens politiker och tjänstemän. Näringslivsenheten i Laholms kommun erbjuder företagare, både etablerade och nystartade, nödvändig service när det gäller frågor om etablering, mark och lokaler, finansiering och företagsstöd, lokala nätverk och företagsorganisationer, arbetskraft och kompetensförsörjning och högskolekontakter.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Emma Alm
Sidan granskad den 8 april 2019