JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Om kommunen / Kommunala samarbetspartner

Kommunala samarbetspartner

Entreprenörsregionen, som består av Ljungby, Markaryds, Älmhults, Gislaveds, Gnosjö, Värnamo, Vaggeryds, Hylte, Laholms, Halmstads, Tranemo och Falkenbergs kommuner, är ett nätverk för inspiration, kunskaps- och erfarenhetsutbyte. Syftet är att främja medlemmarnas arbete för en god utveckling av näringslivet i regionen.

Sammanslutningen har formen av ett nätverk där kommunerna, enligt en särskild ordning, turas om att ansvara för kallelser, program och minnesanteckningar.

Tre i presidiet

En ordförandekommun och ytterligare två kommuner utöver ordförandekommunen ingår i presidiet, som planerar och förbereder nätverksträffarna. Ansvaret är rullande och efter varje år byts föregående års presidium ut i enlighet med ett fastställt schema (se länk på denna sida).

Två nätverksmöten

Utsedda ordförandekommuner ansvarar för att bjuda in till minst två nätverksmöten under året. Vid behov eller önskemål kan flera nätverksträffar arrangeras.

Ordförandekommuner

Under 2019 har Värnamo ordförandeskapet. I presidiet ingår också kommunstyrelseordförandena för Laholms och Älmhults kommun.

2020 svingar kommunstyrelseordföranden i Laholm sammanslutningens klubba. På de två andra posterna sitter då kommunstyrelsens ordförande för Älmhults och Vaggeryds kommun.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Lindblad
Sidan uppdaterad den 2 augusti 2019