JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Om kommunen / Kommunarkiv / Finns i arkivet

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Finns i arkivet

Gammalt och nytt. På 1800-talet fördes protokollsböckerna för hand. Numera skrivs de på datorer.

I Laholms kommunarkiv finns det främst kommunala handlingar, och arkivbestånden över dessa finns i den högra kolumnen på den här sidan, under rubriken "Dokument" och klicka på texten "Kommunala arkiv". 

Förutom de kommunala handlingarna har kommunarkivet tagit emot en del lokala föreningsarkiv och annan dokumentation inom Laholms kommun. Det innebär att rätten att ta del av dessa beror på om de är deponerade eller donerade till kommunarkivet, vilket innebär att det kan krävas tillstånd från föreningen eller personen/närstående till de som ursprungligen deponerade materialet.

Vid intresse av något av de privata arkiven kan ni skicka en förfrågan till oss så får vi se över vilkoren till det specifika arkivet.

En förteckning över vilka privata arkiv vi förvarar finns i den högra kolumnen under rubriken "Dokument" och klicka på texten "Enskilda arkiv".

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Mats Savolainen
Sidan granskad den 11 april 2018