JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Om kommunen / Landsbygdsutveckling / Byalagens på gång

Byalagens på gång

Det bubblar av engagemang och aktiviteter i de flesta byalagen. På en digital kartfunktion kan du se flera av byalagens- och samhällsföreningarnas viktigaste och intressantaste aktiviteter som man vill ska hända, som pågår eller är klara.

Kartan är ett hjälpmedel för byalagen att på ett enkelt och överskådligt sätt visa en del av det som engagerar och vad man verkar för i sin hembygd. Observera att det är byalagen och samhällsföreningarna som svarar för informationen på kartan, även om kommunen genom landsbygdsutvecklaren samordnar och administrerar arbetet.

Om det i vissa områden inte syns så mycket beror det snarare på att tiden inte räckt till att mata in uppgifterna än att inget pågår. Det finns många ideellt engagerade personer runt om i kommunen men tiden räcker inte alltid till för allt.

Har du frågor och funderingar rörande vad som händer på landsbygden i Laholms kommun kan du vända dig till närmaste byalag eller samhällsförening eller kommunens landsbygdsutvecklare (0430-150 00 eller reino.jacobsson@laholm.se).

Länk: På gång på landsbygden i Laholms kommun
Skrolla på kartan under flik 2 för att zooma in och ut. Klicka på markeringarna för att läsa mer.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Reino Jacobsson
Sidan uppdaterad den 22 juni 2021