JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Om kommunen / Landsbygdsutveckling / Byalagsträffar / 2019-10-15 Knäred

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

2019-10-15 Knäred

Det finns mycket som engagerar knäredsborna och med den kommande persontrafiken på markarydsbanan med station i Knäred, är det många som hoppas på ett lyft för bygden. 

"Bara för att tåget stannar kommer inte Knäred blomstra. Man måste jobba aktivt med frågorna runtomkring", klargjorde planeringschef Linda Svederberg under sin presentation om utveckling av Knäred.

Byalagsträffen, eller byamötet som det hellre kallas i Knäred, lockade ett femtiotal personer till Hotell Freden denna afton. Bland punkterna som avhandlades märktes tydligast samhällsutveckling och kommunikationer, det av besparingsskäl uppkomna hotet om att stänga biblioteket, vad som styr boendelån för banken och önskemål om bättre kollektivtrafik.

Innan byamötet hade 22 personer svarat på en enkät och det tillsammans med samhällsföreningens förslag var grunden till agendan för mötet.

Läs mer om byamötet via länkarna under rubriken Dokument här på sidan.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Reino Jacobsson
Sidan uppdaterad den 18 oktober 2019