Du är här: Start / Om kommunen / Trygg och säker / Krisberedskap

Information med anledning av coronavirus och covid-19

 

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Krisberedskap

En kris är en händelse som drabbar många människor och stora delar av samhället. Krisen uppstår ofta oväntat och utan förvarning och det är därför viktigt att vara förberedd på att hantera krisen. Krisberedskap handlar alltså mycket om att förbereda sig på att ta hand om det oväntade.

Förutom att vi alla har ett gemensamt ansvar för krisberedskapen, har vi också ett eget personligt ansvar för vår egen och våra näras säkerhet. Samhället har omfattande ansvar för att bland annat el- och telekommunikationer, vattenförsörjning, transporter och sjukvård fungerar. Men ett säkert samhälle förutsätter också att du själv tar ett ansvar som omfattar vardagens olyckor i hem och fritidsmiljö till större händelser som kan påverka vårt samhälle.

På de här sidorna kan du läsa mer om hur samhällets och kommunens krisberedskap ser ut och hur du själv kan förbereda dig för en kris

Vill du veta mer om kommunens krisberedskap, kontakta beredskapssamordnare Jörgen Nilsson, e-post: jorgen.nilsson@laholm.se

Källa: www.krisinformation.se

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kontrollord: CBN
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Jörgen Nilsson
Sidan uppdaterad den 13 februari 2020

Kontakt

Verksamhetschef

Niklas Wilsson
Växel: 0430-150 00
Direkt: 0430-26701
Mobil: 070-600 38 80
Stämmovägen 1
312 34 Laholm

Dokument

Länk