JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Politik och påverkan / Möten och protokoll / Kommunfullmäktige / Webbsändningar

Webbsändningar från kommunfullmäktige

Kommunfullmäktige sammanträder sista tisdagen i varje månad.

Sammanträdena är normalt sett förlagda till Laholms teater. Under pandemin har de hållits i aulan på Campus Laholm och varit digitala. Från den 26 oktober 2021 återgår kommunfullmäktige till fysiska möten och stannar under en tid kvar på Campus Laholm där det är enklare att hålla avstånd till varandra.

Direktsändning eller sändning i efterhand

Du kan följa sammanträdena direkt via webben den kväll mötet äger rum eller se sändningen i efterhand.

Länk till direktsändningarna och 2022 års sammanträden hittar du via länk på denna sida. Tidigare års webbsändningar hittar du genom att klicka på det år du är intresserad av.

Så fungerar webbsändningen

Väljer du att se sändningen i efterhand kan du antingen se mötet i sin helhet eller delar av detta. Således kan du välja det ärende som du är intresserad av. Du kan också välja att snabbspola och pausa efter sändningen.

Tre kameror följer vad som händer i fullmäktingesalen. Talarstolarna och presidiet syns i bild. När du klickat på den sändning du är intresserad av öppnas ett nytt fönster med två "knappar". Klickar du på "testa systemkrav" får du besked om vilka program som fordras för att du ska kunna se sändningen. Har du alla program klickar du på "visaknappen" och kan följa mötet.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Irina Boutenko
Sidan uppdaterad den 24 januari 2022