JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Politik och påverkan / Så kan du påverka

Gör din röst hörd - Var med och påverka

Möjligheterna till påverkan är många i Laholms kommun. Via de politiska partierna, synpunkt till kommunen eller via något av de råd/forum som finns är några exempel.

Har du en fråga, synpunkt eller ett klagomål? Det går bra att ringa oss, skicka e-post eller lämna synpunkter och felanmälan direkt vår app Felanmälan Laholms kommun eller via webbsidan.
Ta chansen att påverka utvecklingen i din kommun.

Kontakta oss

Ett enkelt sätt att få svar på en fråga eller lämna synpunkter är att skicka e-post till Medborgarservice.

Kontakt med dina politiker

Givetvis finns kanaler via de politiska partierna. Tio partier har säte i kommunfullmäktige.

Vill du diskutera eller ställa någon fråga till någon av de förtroendevalda hittar du kontaktuppgifter till kommunens politiker på webbsidan Dina politiker.

Allmänhetens frågestund

Vid fullmäktiges möten kan man även ställa frågor till ledamöterna under allmänhetens frågestund.

Ungdomsforum, funktionsrättsråd och pensionärsråd

Via ungdomsforum, kommunala funktionsrättsrådet och kommunala pensionärsrådet står också dörren öppen för att påverka beslut och ställningstaganden i kommunen.

Synpunkter, förslag, felanmälan eller frågor

Laholms kommun vill ge dig som kommuninvånare bra service med god kvalitet. Ett led i det arbetet är att göra det möjligt för invånarna att lämna synpunkter, förslag till förbättringar, felanmälan och ställa frågor elektroniskt för att förbättra vår verksamhet. Vi vill veta vad du tycker!

Du kan lämna synpunkter och göra en felanmälan direkt via vår app Felanmälan Laholms kommun eller på vår sida för synpunkter, felanmälan eller frågor genom vår e-tjänst.

Brukarundersökningar - enkäter

För att utveckla service, utbud och kvaliteten i verksamheten genomför många av våra verksamheter olika brukarundersökningar. Via länken på sidan kan du ta del av de olika verksamheternas undersökningar och enkäter.

Synpunkter på kvalitetsdeklarationer

För att tydliggöra den kommunala servicens innehåll och kvalitet för kommunens invånare har Laholms kommun kvalitetsdeklarationer. Vi tar gärna emot dina synpunkter på den service och de tjänster som Laholms kommun tillhandahåller så att vi kan förbättra verksamheten.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Jonas Påhlsson
Sidan uppdaterad den 4 januari 2023